پرتال جامع سئو و بهینه سازی وبسایت

ارائه ی خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ

11 tips to increase the indexing of site pages

تیم متخصصین سئوی ما با بهره گیری از دانش و تجربه خود که طی سال ها کسب نموده اند سایت شما را از دیدگاه سئو بررسی نموده و با دانش و تجربه خود و با کمک آخرین و بهترین ابزارها سئوی شما را بهبود خواهند داد.ما به شما این اطمینان را می دهیم که سئوی شما را ما بررسی خواهیم کرد و با کمک آنالیزورها و سایر ابزارها این کار را به نحو احسن انجام می دهیم.ما سایت شما را که می تواند حتی یک سایت خام و تازه وارد باشد را میسنجیم و آن را از نظر سرعت ، فرمت دهی ، استفاده مناسب از کلمات کلیدی ، استفاده صحیح از عکس ها از قبیل دادن متن جایگزین برای عکس ها و دادن فرمت و سایز مناسب برای آنها ،و سایر نکات سئو بررسی کرده و برای آنها راهکار ارائه می دهیم.

بررسی سرعت سایت

برای سنجش سرعت سایت ما از ابزارهای مختلفی از جمله جی تی متریکس استفاده می کنیم . این ابزار این امکان را به ما می دهد که سرعت سایت را بررسی کرده و اشکالات آن را رفع کنیم. ما با کمک این ابزار عکس های حجیم ، فایل های css و js پر حجم را شناسایی کرده و راه حلی برای آنها ارائه می دهیم.

برای بررسی سرعت سایت ما از ابزار دیگری به نام lighthouse نیز استفاده می کنیم . این ابزار به ما کمک می کند تا زمان لود سایت ، زمان پاسخ هاست را نیز مشاهده کنیم و برای اررورهای سمت سرور راه حلی ارائه دهیم.

افزایش سرعت سایت

بررسی لینک های شکسته

لینکهای شکسته

لینک های شکسته دقیقاً چرا به وجود می‌آیند؟

لینک های شکسته بر اساس ۲ دلیل زیر به وجود می‌آیند:

اولا آدرس URL یک صفحه از سایت خود را ویرایش میکنید. وقتی کاربری از طریق نتایج صفحه جستجو و با آدرس قبلی حذف شده وارد صفحه شود، محتوایی به او نشان داده نمیشود.ثانیا صفحه ای از سایت خود را حذف میکنید ولی هیچ جایگزینی برای ان تعریف نمیکنید. پس وقتی کاربری وارد صفحه حذف شده شود، با یک صفحه ۴۰۴ روبرو میشود.ما برای بررسی لینک های شکسته از وبسایت ها و ابزارهای متنوعی استفاده می کنیم. ما با این ابزارها لینک های شکسته را که موجب ارور ۴۰۴ می شوند و بسیار در روند سئوی سایت مضرر و مخرب اند و هم کاربران و هم گوگل از آنها بیزارند را شناسایی کرده و آنها را به ادرسهای صحیح ریدایرکت می کنیم.

بررسی ترافیک سایت از طریق ابزار گوگل آنالیتیکس

ما با کمک این ابزار پرطرفدار گوگل میتوانیم به بررسی ترافیک ورودی به سایت مان دسترسی داشته باشیم. اینکه ترافیک از کجا می آیند ، از کدام سایت ، از کدام شبکه اجتماعی ، از چه کشوری یا کاربران ما چه زبانی دارند همه با کمک این ابزار قابل رهگیری است.ما همچنین با ابزار گوگل آنالیتیکس می توانیم نرخ خروج کاربران را نیز بررسی کنیم و برای آن چاره ای بیاندیشیم. همچنین ما می توانیم صفحات خروج کاربر را نیز شناسایی کرده و ببینیم کاربران ما از چه صفحاتی خارج شده اند این ابزار به شما امکان می‌دهد که سایت، وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی خود را زیر نظر بگیرید و اطلاعاتی مثل نحوه ‌ورود کاربر، رفتار کاربر، نرخ تبدیل، زمان ماندن در صفحات، نوع دستگاه و تمام اتفاقاتی که در سایت یا وبلاگ شما رخ می‌دهد را رصد کنید.

ربات گوگل

بررسی توسط ابزار گوگل سرچ کنسول

canonical3

ما با کمک ابزار سرچ کنسول می توانیم موارد زیر را بررسی و آنالیز کنیم:

۱-مقدار ایمپرشن صفحات خود: ایمپرشن در واقع میزان دیده شدن صفحات ما در نتایج گوگل به ازای ورود یک سری کلمات کلیدی در قسمت سرچ گوگل است. با کمک این ابزار می توان مقدار ایمپرشن در بازه های زمانی مختلف سه ماهه ، شش ماهه ، و یکساله را مشاهده کرد.ضمنا این ابزار مقدار ایمپرشن کلمات کلیدی که توسط کاربران جستجو شده را نیز می دهد.

۲-میانگین رتبه سایت و صفحات ما : ما با کمک ابزار سرچ کنسول می توانیم میانگین رتبه تمام صفحات خود را در بازه های زمانی مختلف سه ماهه ، شش ماهه ، و یکساله را مشاهده کرد. و در صورت بالا بودن آنها برای بهبود آنها چاره ای اندیشید.

۳-نرخ کلیک :ما با کمک ابزار سرچ کنسول می توانیم نرخ کلیک صفحات خود که عبارت است از تعداد کلیک تقسیم بر مقدار ایمپرشن است را در بازه های زمانی مختلف سه ماهه ، شش ماهه ، و یکساله را مشاهده کرد.

۴-تعدادکلیک :ما با کمک سرچ کنسول می توانیم تعداد کلیک کاربر روی هر صفحه را در بازه های زمانی مختلف سه ماهه ، شش ماهه ، و یکساله را مشاهده کرد.

۵-بررسی ایندکس شدن صفحات : ما با کمک سرچ کننسول و قسمت URL INSPECTION بررسی کنیم که آیا صفحه توسط گوگل ایندکس شده است یا نه. این ابزار همچنین نشان می دهد که آیا صفحه توسط تگ های NOINDEX  جلوی ایندکس شدنش گرفته شده یا خیر. با این ابزار ما میتوانیم درخواست ایندکس شدن صفحه جدید را به گوگل ارسال کنیم و در این صورت گوگل رباتی را برای کرول کردن و در نهایت ایندکس شدن صفحه را برای سر زدن به صفحه مورد نظر ما را خواهد فرستاد.

۶-ایجاد و ویرایش فایل ROBOTE.TXT : با کمک سرچ کنسول ما میتوانیم این فایل را ایجاد و ویرایش کنیم. این فایل در واقع به رباتهای گوگل میفهماند که کدام صفحات ما اجازه ایندکس شدن را دارد و کدامیک ندارند. ما با این فایل میتوانیم جلوی ایندکس شدن برخی صفحات را توسط گوگل بگیریم و با این کار کرول باجت خود را مدیریت میکنیم.

۷-ایجاد و مدیریت سایت مپ : سایت مپ در واقع نقشه اصلی سایت ما است که در واقع به گوگل بهتر میفهماند که ساختار سایت ما چگونه است و در نیتجه گوگل راحت تر صفحات ما را ایندکس میکند.

۸-بررسی خطاهای BREAD CRUMB : ما با این ابزار می توانیم متوجه خطاهای برد کرامپ سایت خود شویم.

۹-بررسی خطاهای MOBILE FRIENDLY بودن سایت : ما با کمک این ابزار متوجه می شویم که آیا سایت ما رسپانسیو هست یا خیر.و متوجه میشویم که کابر در حالت نمایش موبایل با چه خطاهایی مواجه می شود.اهمیت این مطلب چنان است که اولویت اول گوگل ایندکس شدن و بی خطا بودن در حالت موبایل است.

۱۰-بررسی میزان درخواستها از سمت سرور: با کمک این ابزار ما میزان درخواستها به سمت سرور را متوجه می شویم.

۱۱-بررسی پتانسیل کلمات کلیدی: ما با کمک این ابزار متوجه کلمات کلیدی که پتانسیل رشد و کارشدن را دارند ،می شویم و میتوانیم روی کلمات کلیدی که قابلیت رشد دارند سرمایه گذاری کنیم.